چگونه محصول ارگانیک را تشخیص دهیم؟

برچسب ارگانیک چیست؟مدت زمان مطالعه

چگونه یک محصول ارگانیک را در فروشگاه تشخیص دهیم؟

چه قدر درباره برچسب درج شده بر روی مواد ارگانیک می دانیم؟

 

کشور ایالت متحده آمریکا از آنجایی که در محصولات ارگانیک پیشگام است توسط نهادهای خود استانداردهایی را برای این محصولات تعیین کرده است.

در اینجا قصد داریم تا با این استانداردها آشنا شویم.

اعطا تاییدیه به مواد ارگانیک دشوار است برای بسیاری از مصرف کنندگان اهمیت برچسب ارگانیک USDA ملموس نیست.

از ۲۱ اکتبر ۲۰۰۲ ، دستورالعمل های زیر توسط برنامه ملی ارگانیک وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) و برنامه ارگانیک ملل (NOP) ایجاد شده است تا مطمئن شوند که مصرف کنندگان از مقدار دقیق محتویات ارگانیک مواد غذایی خریداری شده خود اطلاع دارند.

غذاهای تک بخش (Single-Ingredient):

در غذاهایی مثل میوه ها و سبزیجات به دنبال برچسب کوچک USDA ارگانیک باشید یا مهر را روی بسته بندی چک کنید.

کلمه ارگانیک و مهر آن ممکن است در بسته بندی گوشت , شیر , تخم مرغ و پنیر یا سایر مواد غذایی تک ماده مشاهده شود.

غذاهای چند بخشی (Multi-Ingredient):

غذاهایی مانند نوشیدنی ها، اسنک ها و غذاهای فرآوری شده از این سیستم طبقه بندی استفاده می کنند تا معلوم شود که در ساخت آنها ازچه مواد ارگانیک استفاده شده است. 

 غذاهای ۱۰۰% ارگانیک:

غذاهایی که این برچسب را دارند کاملا با مواد ارگانیک ساخته می شوند و ممکن است مهر ارگانیک USDA در آنها دیده شود.

 غذاهای ارگانیک:

این محصولات حداقل ۹۵ تا ۹۹٪ وزنشان از مواد ارگانیک ساخته شده است.

مواد باقیمانده ارگانیک نیستند اما توسط NOP تأیید شده اند.

این محصولات ممکن است مهر ارگانیک USDA را داشته باشند.

غذاهای ساخته شده با مواد ارگانیک:

مواد غذایی که روی بسته بندیشان نوشته شده که ساخته شده از مواد ارگانیک (Made With ORGANIC Ingredients) هستند حتما باید بین ۷۰ الی ۹۴ درصد  مواد ارگانیک داشته باشند.

این مواد غذایی مهر USDA را ندارند اما تا ۳ ماده ارگانیک روی بسته بندی درج می شود.

محصولاتی که کمتر از ۷۰٪ مواد ارگانیک دارند فقط مواد ارگانیک موجود را  لیست می کنند. این محصولات مهر ارگانیک USDA را ندارند.

بر گرفته از منابع organic

 

شما همچنین ممکن است مانند

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.