۱۷ مورد از خواص چای دارچین که باعث می شوند عاشق این چای شوید

مدت زمان مطالعهچای دارچین نوشیدنی خوش طعمی است و از خواص زیادی برای سلامتی برخوردار است.

این چای از پوسته ی داخلی درخت دارچین تهیه می شود که پس از خشک شدن لوله می شود و به شکل چوب دارچین در می آید.

برای بهره مندی از خواص چای دارچین می توانید این چوب ها را مستقیم در آب جوش بریزید و دم کنید یا آن را پودر کرده و بعد برای تهیه چای مورد استفاده قرار دهید.

در ادامه ۱۷ مورد از خواص چای دارچین را که مورد تأیید دانشمندان و پزشکان هستند با شما در میان می گذاریم.

  1. سرشار از آنتی اکسیدان

چای دارچین حاوی میزان بالایی آنتی اکسیدان است. آنتی اکسیدان ها ترکیبات مفیدی هستند که به حفظ سلامت بدن کمک می کنند.

میزان آنتی اکسیدان های موجود در یک قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده با میزان آنتی اکسیدان های دو سوم فنجان بلوبری برابری می کند.

این آنتی اکسیدان ها از بدن در برابر استرس اکسیداتیو ناشی از رادیکال های آزاد محافظت کرده و از بیماری های مزمن جلوگیری می کنند.

دارچین به ویژه سرشار از آنتی اکسیدان های پلی فنول است و در میان ادویه ها تنها میخک و ریحان هستند که فعالیت آنتی اکسیدانی شان بیشتر از دارچین است.

  1. کاهش التهاب

التهاب می تواند به اشکال مختلف بدن را به هم بریزد و باعث درد، خارش و بسیاری بیماری های مزمن و جدی تر بشود.

پژوهش ها نشان می دهند که ترکیبات موجود در دارچین التهاب را کاهش می دهند.

از آنجایی که التهاب می تواند ریشه بسیاری بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی باشد، مقابله با التهاب یکی از خواص چای دارچین است که فایده زیادی برای بدن دارد.

  1. کاهش قند خون و اثر ضد دیابتی

دارچین و چای آن یکی از داروهای طبیعی دیابت هستند. این ماده به چندین شکل قند خون را کاهش می دهد و همچنین مقاومت در برابر انسولین را کاهش می دهد.

دارچین میزان جذب گلوکز در دستگاه گردش خون را به طور مؤثری کاهش می دهد.

  1. کمک به کاهش وزن

هزاران سال است که از دمنوش دارچین برای لاغری و به عنوان داروی کاهش وزن استفاده می شود.

این دمنوش با افزایش متابولیسم، تنظیم سطح قند خون و بهبود عملکرد انسولین به کاهش وزن کمک می کند.

  1. مبارزه با باکتری ها و قارچ ها

یکی از ترکیبات فعال چای دارچین سینامالدهید نام دارد که به خوبی با عفونت های قارچی و باکتریایی مبارزه می کند.

روغن استخراج شده از دارچین در درمان عفونت های قارچی مجاری تنفس مورد استفاده قرار می گیرد.

علاوه براین چای دارچین از رشد بعضی عوامل بیماری زا مانند باکتری های سالمونلا و لیستریا جلوگیری می کند.

یکی دیگر از خواص دارچین در چای این است که به دلیل خاصیت ضد میکروبی خود بوی بد دهان و پوسیدگی دندان را کاهش می دهد.

  1. کاهش علایم سندروم پیش از قاعدگی (PMS)

از خواص چوب دارچین در چای کمک به تحمل پذیرتر شدن بعضی علایم قاعدگی، مانند سندروم پیش از قاعدگی و قاعدگی دردناک است.

شواهدی وجود دارد که این چای به کاهش خونریزی قاعدگی، استفراغ و تهوع در طول دوره قاعدگی کمک می کند.

  1. محافظت در برابر سرطان

سرطان کشنده ترین بیماری جهان است و هنوز درمان استانداردی برای آن کشف نشده است.

اقدامات کنترلی موجود برای سرطان بسیار هزینه بر هستند و تأثیر آنها هنوز مورد تردید است. با اینحال پژوهش ها نشان می دهند که دارچین قابلیت بالایی دارد که به عنوان یک داروی کنترل و درمان سرطان مورد استفاده قرار بگیرد.

چای دارچین به رشد رگ های خونی در تومورها کمک کرده و از رشد تومورها جلوگیری می کند.

  1. بهبود حافظه

نتایج پژوهش ها نشان داده اند که مصرف چای دارچین می تواند تأثیر مثبتی روی عملکردهای شناختی داشته باشد.

توصیه می شود کسانی که می خواهند توانایی های شناختی خود را افزایش دهند، به طور مرتب از این چای مصرف کنند.

مصرف این چای باعث می شود حافظه ای فعال داشته باشید و کنترل مغزتان بر روی عملکردهای بدن افزایش یابد.

  1. مقابله با بیماری های مخرب عصبی

اختلالات مخرب عصبی باعث ایجاد نقص در عملکرد مغز و ساختار سلولی می شوند.

از میان این بیماری ها می توان به بیماری پارکینسن و بیماری آلزایمر اشاره کرد. این بیماری ها از شایع ترین بیماری های مخرب عصبی در انسان ها هستند.

پژوهش ها نشان داده اند چای دارچین می تواند به مقابله با این بیماری ها کمک کند.

دارچین پروتئین هایی را که باعث ایجاد سیگنال های شیمیایی نامناسب در مغز می شوند مهار می کند، و حتی می تواند به ایجاد مسیرهای عصبی جدید کمک کند. این موضوع به نوبه خود باعث افزایش تمرکز روزانه می شود.

  1. مقابله با ویروس اچ آی وی (HIV)

ویروس اچ آی وی اگر درمان نشود به تدریج سیستم ایمنی بدن را تحلیل می برد و به بیماری ایدز منجر می شود.

همزمان که محققین به دنبال یافتن درمان ویروس اچ آی وی هستند، بعضی درمان های طبیعی نیز برای کاهش خطرات ناشی از این ویروس پیشنهاد شده اند.

دارچین و چای آن از جمله ی این موارد هستند. گفته می شود دارچینِ نوع کاسیا روی ویروس اچ آی وی نوع یک (HIV1) که شایع ترین نوع این ویروس در موجودات زنده است، تأثیر دارد.

  1. بالا بردن متابولیسم

یکی دیگر از خواص چای دارچین برای لاغری این است که متابولیسم را بالا می برد.

البته نمی توان آن را به عنوان درمان معجزه آسایی برای چاقی در نظر گرفت، اما افزودن این چای به رژیم غذایی کمک می کند متابولیسم تان بالا برود و کالری بیشتری بسوزانید.

دارچین حاوی منگنز است که به سوخت و ساز پروتئین ها و کربوهیدرات ها کمک می کند.

اگر یک قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده را به چای تان اضافه کنید، ۲۰ درصد از میزان منگنز مورد نیاز روزانه خود را تأمین کرده اید.

  1. جلوگیری از سرما خوردگی

یکی از خواص چوب دارچین در چای تقویت سیستم ایمنی است. خواص آنتی باکتریال آن نیز به مقابله با باکتری های بیماری زا کمک می کنند.

در فصل سرما خوردگی و آنفلوانزا حتماً به اندازه ی کافی دارچین مصرف کنید.

  1. تسکین معده درد و سوءهاضمه

سوءهاضمه می تواند باعث اسهال، سردرد، معده درد، گرفتگی شکمی و مشکلات دیگر بشود.

غذاهایی که به خوبی پخته نشده اند، غذای ناسالم یا عفونت ویروسی از عوامل این مسئله هستند.

کاتچین که یکی از آنتی اکسیدان های موجود در دارچین است به تسکین سوءهاضمه و مشکلات معده کمک می کند.

  1. تقویت و پاکسازی مو

دارچین می تواند گردش خون را تقویت کند و به همین ترتیب به سلامت پوست سر کمک کند.

چای دارچین فولیکول های مو را تقویت می کند و همزمان با رایحه ی مطبوعش بوی بد پوست سر را از بین می برد.

برای بهره مندی از این خاصیت چای دارچین:

  • یک لیوان چای دارچین دم کنید و بگذارید خنک شود.
  • سپس یک قاشق غذاخوری عسل خام به آن اضافه کنید.
  • ماسک مو را با ملایمت روی پوست سرتان بمالید.
  • بعد از ۱۰ دقیقه سرتان را با آب گرم بشویید.
  • البته این ماسک مو نباید بیشتر از ۱۰ دقیقه روی سر بماند، چرا که دارچین رنگ مو را روشن می کند و ممکن است باعث حساسیت نیز شود.
  1. افزایش حساسیت به انسولین

تنظیم مصرف انرژی و متابولیسم تا حد زیادی به انسولین وابسته است.

علاوه براین انسولین به انتقال قند خون از جریان خون به سلول های بدن کمک می کند.

با اینحال، افراد زیادی قربانی مقاومت به انسولین می شوند و این مسئله باعث بیماری هایی مانند دیابت و سندروم متابولیک می شود.

مصرف چای دارچین با کاهش مقاومت به انسولین به رفع این مشکل کمک می کند.

  1. کاهش بیماری های قلبی

یکی از خواص دارچین در چای مقابله با بیماری های قلبی است.

چای دارچین سطح کلسترول بد را کاهش می دهد و همزمان سطح تری گلیسیرید خون یا همان کلسترول خوب را تثبیت می کند.

ترکیب این دو مسئله به کاهش ریسک ابتلا به بیماری های قلبی کمک می کند.

  1. جوانسازی پوست

از خواص چای دارچین کمک به جوانسازی پوست است.

آنتی اکسیدان های موجود در این چای رادیکال های آزاد را که باعث پیری می شوند مهار می کنند.

این ادویه همچنین جریان خون را تقویت می کند و به تجدید حیات سلول ها کمک کرده و باعث می شود پوستی درخشان و جوان داشته باشید. شما می توانید با ترکیب کردن دارچین و ماست یک ماسک لایه بردار خانگی تهیه کنید.

همچنین پژوهش ها نشان داده اند که دارچین به کلاژن سازی کمک می کند و قابلیت ارتجاعی و آبرسانی به پوست را افزایش می دهد که تمامی اینها می توانند از بروز علایم پیری جلوگیری کنند.

منابع: healthline و tasteofhome و  conserve-energy-future

شما همچنین ممکن است مانند

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.