از صفر تا صد مراحل بسته بندی زعفران به زبان ساده

مدت زمان مطالعهبسته بندی زعفران به سرمایه اولیه کمی نیاز دارد و در عین حال سود خوبی خواهد داشت.

در این مطلب سعی کردیم تا مراحل بسته بندی زعفران را توضیح دهیم. پس با بیوهتل همراه باشید.

صفر تا صد بسته بندی زعفران:

۱. بازاریابی

قبل از هرچیز برای شروع هر کسب و کار باید به مطالعه بازار محصول و مشتریان آن پرداخت.

باید بازار هدف را به خوبی شناسایی و مشتریان بالقوه را پیدا کنید. در این صورت می توانید با آگاهی کامل و با ریسک کمتر کسب و کارتان را شروع کنید.

در این مرحله یکی از سوال های اصلی که باید به آن جواب بدهید این است که محصول زعفران بسته بندی شده را به کجا می خواهید بفرستید؟

آیا مشتریان شما عمده فروش ها هستند یا می خواهید مستقیما به خریداران اصلی بفروشید؟

پاسخ به این سوالات به شما کمک می کند تا بتوانید بازار هدف خودتان را بهتر انتخاب کنید و در نتیجه طراحی بسته بندی مناسب تری داشته باشید.

۲. طراحی بسته بندی زعفران

بعد از مشخص کردن بازار و مشتریان هدف، باید طراحی مناسبی انتخاب کنید.

برای زعفران روش ها و ظروف مختلفی برای بسته بندی وجود دارد که در مقاله بسته بندی زعفران به آن اشاره کردیم.

همانطور که گفته شد برخی از این روش ها برای صادرات و بازارهای خارجی مناسب تر هستند و برخی دیگر برای بازار داخلی به صرفه تر خواهند بود.

نکته مهم بعدی این است که در این مرحله باید حجم تولید خود را مشخص کنید.

برای مثال مشخص کنید که در هر ماه می خواهید در کل چه مقدار زعفران بسته بندی کنید؟

همچنین باید مشخص کنید که بسته های شما چه اندازه ای خواهد داشت. مثلا شرکت الف می خواهد ماهیانه ۱۰ کیلوگرم زعفران در بسته های ۱ گرمی تولید کند.

این کار به شما امکان برآورد درست از تجهیزات و وسایل مورد نیازتان را خواهد داد و خطر ورشکستگی را کمتر خواهد کرد.

۳. مجوزهای لازم برای بسته بندی زعفران

راه اندازی هر کسب و کاری نیاز به مجوز دارد. مجوزها به کار شما اعتبار و رسمیت می دهد. در نتیجه مشتریان بیشتری خواهید داشت و محصولتان راحت تر به فروش می رسد.

مجوزهای اصلی برای بسته بندی زعفران را باید از دو ارگان دولتی جهاد کشاورزی و اداره بهداشت دریافت کرد.

مجوزهایی که باید دریافت کنید شامل:

  • پروانه بهداشت
  • برند و علامت تجاری
  • نشان سیب سلامت

چگونه مجوز بسته بندی زعفران در خانه را بگیریم؟

همه افراد می توانند با کد مجوز ۱۲۱۹۰ از اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خود و با مراجعه به اداره اشتغال مجوز بسته بندی زعفران در خانه را تهیه کنند.

البته برای اطلاعات بیشتر می توانید به سایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به آدرس mcls.gov.ir مراجعه کنند.

مدارک لازم برای صدور مجوز شامل:

  • تصویر شناسنامه و کارت ملی
  • تصویر کارت پایان خدمت ، یا معافیت از خدمت برای متقاضیان مرد
  • گواهی عدم سوءپیشینه برای پشتیبان
  • تصویر گواهی آخرین مدرک تحصیلی
  • اصل و تصویر کارت مهارت مرتبط با رشته شغلی مورد تقاضا

همچنین شرایط دریافت مجوز شامل موارد زیر است:

  • تابعیت جمهوری اسلامی ایران
  • حداقل سن ۲۰ سال برای اشخاص پشتیبان
  • نداشتن سابقه کیفری مؤثر ، به تأیید مراجع ذی صلاح
  • داشتن کارت پایان خدمت ، یا معافیت از سربازی برای متقاضیان مرد
  • اقامت در محل اجرای طرح

هزینه صدور مجوز و ابطال تمبر ۱۰ هزار تومان است.

البته ممکن است به مجوزهای دیگری نیز نیاز داشته باشید برای همین پیشنهاد می شود که به اداره بهداشت و یا جهاد کشاورزی محل زندگی خود مراجعه کرده و یا با افراد با تجربه در این زمینه مشورت کنید.

۴. دستگاه و تجهیزات لازم برای بسته بندی زعفران

برای بسته بندی زعفران در واحد صنعتی و بزرگ به دستگاه های بسته بندی خاصی نیاز هست که در مقاله “هر آنچه که باید درباره بسته بندی زعفران بدانید” نام برده شده است.

هر کدام از آن دستگاه ها به منظور خاصی استفاده خواهند شد. که در ادامه به توضیح هر کدام خواهیم پرداخت:

دستگاه بسته بندی بندی زعفران به صورت دوخت دستی

این روش ساده ترین و ارزان ترین نوع بسته بندی است. در این دستگاه قسمت حرارتی خاصی تعبیه شده که امکان پرس و دوخت پلاستیک را به شما می دهد.
این دستگاه بهترین گزینه برای راه اندازی کم هزینه ترین کارگاه بسته بندی زعفران است و می توان برای بسته بندی زعفران در خانه نیز از آن استفاده کرد.
البته نقطه ضعف این نوع بسته این است که طراحی شیک و خاصی ندارد. به همین جهت برای بازارهای عمده و ارزان قیمت مناسب است.

دستگاه بسته بندی زعفران به صورت دوخت افقی

اندازه این دستگاه نسبتا کوچک است و سرعت بالاتری در بسته بندی زعفران دارد. همچنین کار کردن با این دستگاه نیز ساده و راحت است.

مدل اتوماتیک این دستگاه قابلیت چاپ کردن تاریخ و سایر مشخصات روی بسته بندی محصول را نیز دارد.

محصول مورد نظر بر روی ریل غلتان قرار داده می شود و به طور خودکار دستگاه محصول را حرکت داده وارد پوشش بسته بندی کرده و با دوخت حرارتی آن را بسته بندی می کند.

دستگاه بسته بندی زعفران به صورت اسکین پک

این روش در واقع بسته بندی ثانویه محسوب می شود و یکی از روش ها جدید و جالب توجه در بسته بندی زعفران است.

در این روش فقط کافی است تا کاتالوگ و بسته داخلی را به طور شیک طراحی کنید. سپس پکیج کامل را به همراه زعفران در دستگاه قرار داده تا یک لایه اکسین پک بر روی کل محصول کشیده شود.

با طراحی پکیج کامل و شیک می توانید محصول خود را با این روش بسته بندی کرده و به راحتی در بازار های داخلی و جهانی رقابت کنید.

دستگاه بسته بندی زعفران به صورت شیرینگ پک

این روش نیز مانند روش قبلی جز روش های بسته بندی ثانویه است. در این روش پلاستیک دورتادور محصول پیچیده شده و به صورت پک در می آید.

قیمت محصول بسته بندی شده به این روش معمولا بیشتر از روش های دیگر است.

این روش نیز به همراه بسته بندی اولیه شیک و زیبا می تواند مشتریان زیادی را جلب کند.

دستگاه بسته بندی زعفران به صورت وکیوم

این روش نیز جز بسته بندی های ثانویه محسوب می شود.

نکته مهم این است که در این روش بسته بندی اولیه باید فلزی باشد و یا اینکه در کل قابلیت وکیوم کردن را داشته باشد.

این روش باعث افزایش ماندگاری و کیفیت محصول می شود و به همین جهت برای صادرات و یا ارسال به نقاط دور مناسب است.

مراحل بسته بندی زعفران:

  1. جداسازی: در ابتدا باید خامه گل را به دقت از سایر اجزای آن جدا کرد.
  2. وزن کردن: برای وزن کردن زعفران باید از ترازوهای دقیق یا دقت میلی گرم استفاده کرد. البته دقت ترازو به حجم بسته بندی شما بستگی دارد.
  3. بسته بندی: با استفاده از دستگاه هایی که به انها اشاره کردیم می توانید زعفران را بسته بندی کنید.
  4. چاپ مشخصات: باید مشخصات دقیق محصول شامل وزن و تاریخ تولید آن را قید کنید. می توانید برند اختصاصی خود را نیز روی بسته بندی حک کنید.
  5. بازرسی و کنترل کیفی: در این مرحله به صورت اتفاقی و رندوم بسته های زعفران را انتخاب کرده و وزن و کیفیت آن را بررسی کنید.
  6. جعبه گذاری: در این مرحله بسته های کوچک زعفران را در جعبه های بزرگ تر بسته بندی کرده تا برای حمل و نقل و ارسال به نقاط دورتر راحت تر باشد.

مراحل بسته بندی زعفران در منزل:

راه اندازی کارگاه کوچک و خانگی بسته بندی زعفران هزینه زیادی نیاز ندارد. و برای این کار تنها به سه وسیله احتیاج دارید:

  1. دستگاه بسته بندی زعفران
  2. میز کار
  3. ترازو

برای راه اندازی یک کارگاه خانگی تقریبا به یک فضای ۵۰ متر مربعی نیاز دارید که باید بهداشتی باشد تا بتوانید مجوز اداره بهداشت را دریافت کنید.

برای شروع بهتر است دستگاه دوخت پلاستیکی ساده را انتخاب کنید که نیاز به هزینه زیادی ندارد.

اگر بخواهید دستگاه شیرینگ و یا اسکین پک را بخرید حداقل به ۱۰ میلیون سرمایه نیاز دارید. البته همانطور که قبلا نیز گفته شد بهتر است دستگاه را مناسب با بازار هدف انتخاب کنید.

سرمایه اولیه برای بسته بندی زعفران:

می توانید با ۱۰ تا ۵۰ میلیون تومان مراحل بسته بندی زعفران را شروع کنید.

اگر درست و حساب شده پیش بروید در بعد از چند ماه اصل سرمایه اولیه شما برخواهد گشت و بعد از آن به سود دهی ماهیانه ۲ تا ۳ میلیون خواهید رسید.

توجه داشته باشید که این مقدار صرفا میزان سود را نشان می دهد و مقدار فروش از این نیز بیشتر خواهد بود.

همچنین این مقدار یک تخمین کلی است که با افزایش میزان فروش می تواند بیشتر هم باشد.

شما همچنین ممکن است مانند

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.